Puolen vuoden rajapyykki saavutettu

Huh! Pikkupentuajasta jälleen kerran selvitty hengissä ja aika myös kului jälleen kerran todella vauhdilla. Pienestä nelikiloisesta koiranalusta on kasvanut jo ihan oikean koiran kokoinen ja näköinen nuori. Korkeutta Lotolta löytyy jo agilityn maksikorkeuden 50cm verran ja painoa 14,5 kiloa. Kujeeseen ei ole matkaa kuin pari senttiä ja kiloa ja mielenkiinnolla odotan, mihin mittoihin Lotto päättää asettua. Kuje oli 50cm & 14kg kuuden kuukauden iässä, joten melko samoilla käyrillä ne nyt liikkuu, vaikka pikkupentuna Lotto olikin huomattavasti isompi.

Lotto ei ole vieläkään kehittänyt mitään ärsyttäviä teinin tapoja tai muutenkaan koetellut omaa hermorakennettani. Se on uskomattoman rakastettava, tasapainoinen ja ihana pentu, josta en meinaa keksiä mitään huonoa sanottavaa. On itsestäänselvyys, että tällaisen pennun kanssa tuntee itsensä todella onnekkaaksi joka päivä. Lotto on edelleen virkeä tapaus, mutta on selvästi oppinut myös rauhoittumaan aiempaa paremmin. Se nauttii lähellä makoilusta ja silityksien kerjäämisestä ja ottaa päiväunia pitkin päivää, kun hetki sitten se tuntui kaiken aikaa touhuilevan ja nukkui pelkästään öisin. Töissäkin se viihtyy hyvin mummojen paijattavana ja toimii jo melko pätevänä apuhoitajana.

Kropaltaan Lotto on kehittynyt nopeaan. Sen kasvu on hidastunut jo paljon parin kuukauden takaa ja se on enemmänkin keskittynyt lihasmassan kasvattamiseen viime aikoina. Sillä on kohta jo isommat reisimuskelit kuin Kujeella. Se on myös ollut kropanhallinnaltaan hyvin kehittynyt jo melko nuoresta iästä, eikä liiku enää lainkaan mitenkään honkkelipentumaisesti. Vauhtia myös löytyy. Ja niitä kuuluisia vaarallisia tilanteita.

Ihanaa kun pentu kasvaa, aikuistuu ja siihen on päässyt jo kunnolla tutustumaan ja luomaan suhdetta. Toivottavasti meidän arki jatkuu yhtä miellyttävänä aina jatkossakin... <3

7vk vs 6kk


Kommentit