Kuje 8kk

Kujeella vierähti viikko sitten mittariin kahdeksan kuukautta. Sehän alkaa jo pian lähennellä vuosikasta, kun aika tuntuu menevän kuin yhdessä hujauksessa. Strategiset mitat alkaa olemaan (noin-kotimittauksilla) 16kg ja 50cm. Luonnetta Kujeelta löytyy edelleenkin ja muutto on saanut  aikaan ihan uudenlaista vahvaa reaktiivisuutta. Vielä on toki sopeutuminen ihan vaiheessaan ja pahin hormonimylläkkä teini-iän myötä käsillä.

Ollaan treenailtu tokoa taas vähän enenevissä määrin, mutta niin myös pikkuisen enemmän aksajuttujakin. Meillä on tällä hetkellä meneillään Kurikan Tanjan agilityn alkeis(jatko)kurssi. Olen siis koittanut aktivoitua treenailemaan myös siellä harjoiteltavia ohjauskuvioita itsenäisestikin. Itsehän olen edelleenkin aivan pihalla koko touhusta ja tuntuu, ettei Ellin kanssa agilityä harrastettu lyhyt aika ole antanut kyllä mitään osaamista itselleni takataskuun. Kujeelle ohjauksen lukeminen ja aksan parissa uuden oppiminen vaikuttaa kuitenkin todella helpolta. Harmi sinänsä, että ohjaajana on tällainen edelleen lajia melkoisesti vierastava tumpelo.Tokossa ollaan vahvistettu jo aiemmin opittua ja edistystä ei kuukauden takaiseen tunnu paljoa tulleen. Tosin heinäkuu meni helteidensä kanssa hyvin vähäisillä treenimäärillä. Olen kuitenkin innoissani Kujeen treenimotivaatiosta, joka alkaa pikkuhiljaa tulla esiin. Se näkyy olevan vihdoin syttynyt treenaamiseen, jonka myötä myös alkaa itsekin tarjoamaan toimintoja enemmän ja olemaan itse aktiivisempi treeneissä. Vielä, kun pääsisi treeneissä muuton jälkeen taas pinnalle nousseesta vahvasta reaktiivisuudesta eroon, olisi meidän yhteinen treenikuplamme melko heinolla tolalla.

Arki on tällä hetkellä raskasta Tampereelle sopeutumisen merkeissä ja  Kujeen omien ongelmien kanssa painiessa. Onneksi kuitenkin arkeen mahtuu onnistumisia ja kivoja yhteisiä hetkiä etenkin treenatessa. Hyvät hetket tasapainoittavat tällä hetkellä muuta elämää ja vahvistavat meidän suhdetta entisestään.


Raahasin taas kameraa mukaan muutamiin treeneihin videopäivityksien takia, joten julkaisempa nyt erikseen koostetta niin tokon, kuin agilityn treenailuista...Kommentit

  1. Teidän treeni näyttää tosi kivalta! :) Tästä sai motivaatiota vähän itsellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy mennä yhdessä treenailemaan joku päivä.. ;)

      Poista

Lähetä kommentti